ЕЛЕКТРОТЕХНИК СОФИЯ

Print

 

За нас

"Някои смятат електричеството за наука, други – за магия. Тогава ние, електротехниците, сме магьосници на светлината. Да бъде светлина във всеки дом!"

Добре дошли в сайта за електро услуги на София! Ако сте в ремонт, ако ви предстои ремонт на жилището или офиса, ако сте решили да смените старта си ел. инсталация, вие сте попаднали на правилното място – сайта за качествени електрически услуги за гр. София.

Ние прeдлагаме широка гама от ел услуги по изграждане и ремонт на електрически инсталации в промишлени, обществени, административни и битови сгради, монтаж и преместване на табла, контакти, ключове, осветителни тела.

За контакти:

тел: (02) 927 8602,
GSM: 0877 0599 63
Skype: elektrouslugi-sofiq

Skype Me™!

 

Ако желаете наш специалист да Ви посети на място и след оглед и консултация да даде компетентното си мнение и оферта за решаване на проблема Ви,  ще трябва да заплатите  40 лв. при посещението, които ще Ви бъдат приспаднати от цената на ремонта.


Нашето най-ново предложение!

Устроиство за дистанционен контрол и управление на дома

ustroistwo-kontrol

Устройството е високоефективна интелигентна система с микропроцесорно управление.

Тази система ви позволява да получавате дистанционно информация за промени в състоянието на алармени и климатични системи, да следите и охранявате помещенията на вашия дом.

Управляватйте от разстояние електроуредите в бита, производствените  процеси, климатиците, комуникационното оборудване, и др. Има възможност за установяване на аудио връзка.

Управлението  става през GSM мрежата чрез позвъняване или изпращане на SMS към номерът на SIM картата поставена в устройството или през интернет чрез web базирания интерфейс.

 Виж още 

 

Услугите ни са групирани в няколко направления:

Електроуслуги:

  • изграждане и ремонт на електрически инсталации,
  • монтаж и преместване на табла, контакти, ключове, осветителни тела
  • осветление - външно, вътрешно, скрито, стълбищно, рекламно, аварийно
  • силови инсталации.

Защита от пренапрежение: дефектотокови защити, защити от пренапрежение, заземяване, трансформатори, пултове за управление; защита от атмосферни пренапрежения

Домофони: доставка и монтаж на домофонни системи, подмяна на вече съществуващи и морално остарели домофонни системи

Сигнално-охранителна теника:

Видеонаблюдение:

Абонаментно поддръжане:

На сайта за електро услуги на гр. София ще намерите също много полезна информация за електрическите съоръжения във вашия дом, за това как да се предпазите от високи напрежения и др.

 

 

Copyright 2011. Free joomla templates |photoshop brushes